Coinbase bruker BTC-transaksjonssystem for å spare kunder 75 prosent i gebyrer

Coinbase har kunngjort at det har vært i stand til å hjelpe sine kunder med å spare penger på grunn av sitt Bitcoin Evolution transaksjonssystem.

I følge den anerkjente utvekslingsgiganten for digitale eiendeler har de hjulpet sine kunder med å spare opptil 75% i transaksjonsgebyrer siden begynnelsen av året

Nettstedet lanserte det nye BTC-transaksjonssystemet for å behandle transaksjoner på sin Coinbase-plattform og Coinbase pro-plattform i begynnelsen av året. På grunn av det nye batch-systemet er transaksjoner gruppert i ett, noe som betyr at kundene må betale mindre gebyrer.

Videre sa Coinbase at dette nye batchesystemet har hjulpet dem å redusere antall transaksjoner som vil bli behandlet på en gang.

Coinbase sier at det har vært i stand til å gjennomføre mange transaksjoner med liten innsats
I blogginnlegget, det utvekslingsfirmaet for digitale eiendeler, sa Coinbase at det har vært i stand til å gjennomføre store transaksjoner med litt innsats fra deres team av utviklere.

Selskapet sier at de har vært i stand til å bruke det nye BTC-transaksjonssystemet for å takle problemet angående prisstøt, noe som fører til svingende transaksjonsgebyrer når det skjer en kraftig prisstigning.

Husk de siste ukene da Ethereum og noen andre toppmynter var vitne til skarpe bevegelser da klienter som prøvde å ta ut eiendelene sine på Coinbase var vitne til forsinkelse

Coinbase sier at BTC-transaksjonssystemet har hjulpet kundene sine med å spare penger
I følge firmaet har de vært i stand til å batch alle kundens transaksjoner på begge plattformene sine siden det nye batchesystemet ble lansert 12. mars.

I løpet av denne perioden sa Coinbase at de var vitne til en høy grad av transaksjonsgebyrer som ble spart med kundene som hadde glede av størstedelen av overskuddet. Med kryptofirmaets ord:

I perioden vi har startet dette nye BTC-transaksjonssystemet, har vi vært i stand til å hjelpe kundene våre med å spare mye penger.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Bitcoin von admin.
Fügen sie den Permalink zu ihren Lesezeichen hinzu.