Den russiske kryptokurrencyudveksling Livecoin lukker dørene

Den russiske kryptokurrencyudveksling Livecoin lukker dørene efter et påstået cyberangreb

Russisk kryptokurrencyudveksling Livecoin har meddelt fuldstændig lukning efter et påstået hack i december 2020

Russisk kryptokurrencyudveksling Livecoin annoncerede sin lukning efter pludselig ophør med operationer i slutningen af december 2020.

Ifølge Livecoin-hjemmesiden er børsen ikke i stand til at fortsætte driften på grund af økonomiske og tekniske skader forårsaget af et påstået cyberangreb, der målrettede mod sine servere i slutningen af 2020. Livecoin meddelte Crypto Trader lukningen den 16.. Januar på Twitter, der deler sit nye domæne „Livecoin.news.“ I skrivende stund er Livecoins tidligere domæne (Livecoin.net) ikke tilgængeligt.

Livecoin har forsikret, at det har planer om at „distribuere de resterende midler“ til sine kunder og beder brugerne om at kontakte børsen via e-mail for at gennemføre bekræftelsen. For at starte proceduren skal Livecoin-brugere sende deres brugernavn og registreringsdato til platformen.

Børsen lovede at give detaljerede instruktioner i en kommentar, der specificerede, at indløsningsanmodninger vil blive accepteret indtil den 17. marts 2021. „Efter denne dato accepteres ingen nye anmodninger,“ forklarede Livecoin. Børsen har ikke specificeret, hvornår denne refusion finder sted.

Desuden har Livecoin advaret brugere om uofficielle chats om, at de kan sprede falske oplysninger og forsøge at svindle brugere. „Ved at deltage i disse grupper har du en høj risiko, da vi ikke har nogen grupper,“ skrev Livecoin og præciserede, at dets hjemmeside er den eneste kilde til officiel information. Virksomheden tilføjede, at en undersøgelse af hændelsen er i gang.

Livecoin stoppede operationer den 24. december og sagde, at børsen havde lidt et „omhyggeligt planlagt angreb“ og som et resultat mistet kontrollen med alle sine servere

Under hændelsen formåede hackerne at overtage Livecoin-infrastrukturen og ændre priserne på børsen til ekstremt høje værdier. Af denne grund havde prisen på Bitcoin (BTC) på Livecoin oversteget $ 300.000, når markedsværdien i virkeligheden var $ 24.000 på det tidspunkt. Efterfølgende foreslog nogle brugere, at „hacket“ mod Livecoin faktisk kunne være en exit-fidus.

Mens Livecoin opfordrer dem til at holde sig væk fra mediekanaler, prøver kunderne på alle måder at inddrive deres midler i børsens uofficielle Telegram-gruppe. Nogle har spekuleret i, at Livecoins seneste meddelelse muligvis er blevet frigivet af hackere, mens andre har indgivet en klage til de lokale myndigheder.

Nogle brugere har nægtet at sende deres personlige data til Livecoin på grund af privatlivets fred. En påstået kunde for børsen tilvejebragte en liste med data, der blev anmodet om i Livecoins tilbagebetalingsproces, herunder passcanninger, opholdsoplysninger, selfies med høj opløsning, data om den første transaktion foretaget på børsen, enheder, der blev brugt til at få adgang til platformen og en video af tilbagetrækningen af den første indgående transaktion.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Crypto von admin.
Fügen sie den Permalink zu ihren Lesezeichen hinzu.