Rekordvolum og „ sinnssyk “ trafikk bryter de beste kryptovalutautvekslingene

Børs fortsetter å takle problemer med skalering og tilkobling ettersom volumet treffer nye ATH hver dag sammen med prisen på digitale eiendeler.

På torsdag overgikk Bitcoin $ 40.000 og ga deretter en kjøpsdypmulighet med fallet til $ 36550, men folk kunne ikke dra nytte av det fordi de ikke kunne få tilgang til plattformene. I dag toppet BTC $ 41.960.

Både onsdag og torsdag opplevde Coinbase tilkoblingsproblemer

“Vi er klar over og undersøker tilkoblingsproblemer på Coinbase og Bitcoin Profit i både nett- og mobilapper. Vi jobber raskt for å gjenopprette tjenesten tilbake til normal, ”bemerket den San Francisco-baserte børsen, som sendte en børsnotering til SEC i forrige måned med en hestehaleverdi på 28 milliarder dollar.

Dette er ikke engang første gang kryptosamfunnet lenge har klaget, til og med 2017 bull run, om dette uten løsning i det hele tatt.

En annen populær kryptovalutautveksling , Binance , kjemper med lignende skaleringsproblemer. Administrerende direktør Changpeng Zhao lovet å legge til mer serverkapasitet i løpet av desemberbruddet.

Disse forstyrrelsene ved kryptobørsene skyldes raske prisøkninger som gir mer og mer trafikk til dem. Da BTC brøt $ 10 000 milepælen i juni, opplevde Coinbase en femdobling av trafikken i løpet av fire minutter.

Coinbase-trafikken har økt fra 23,73 millioner i oktober til 47,97 millioner i desember, ifølge tilsvarende nett. I løpet av samme tid økte Binances trafikk fra 32,5 millioner til 56,27 millioner.

Volumet på tvers av børser har også nådd nye rekorder

“Binance opplever ATH-volumer. Brukere kan oppleve noen forsinkelser på grunn av ekstrem volatilitet i markedet, ” twitret børsen fredag.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Bitcoin von admin.
Fügen sie den Permalink zu ihren Lesezeichen hinzu.